Entreprenør

Som entreprenør har man behov for maskiner. Det er en del af hverdagen. 

Hos Dansk Erhvervsfinansiering har vi stor erfaring med finansiering af entreprenørmaskiner og vi ved derfor hvad du taler om.

 

Du kan have behov for betalingsfri måneder om vinteren og vil gerne betale når der kommer penge i kassen – det kan vi også klare med sæsonleasing.

 

Du vil gerne have de nyeste maskiner, så du ikke får nedbrud midt i et vigtigt stykke arbejde. Det kender vi alt til. Vi kigger gerne på hele din maskinpark og sammen med dig vil vi finde den mest optimale løsning og lægger planerne for fremtiden sammen med dig.

 

Vi finansierer f.eks.:

 

  • Læssemaskiner
  • Rendegraver
  • Gravemaskiner
  • Påhængsvogne
  • Lifte
  • Og meget andet

 

Transport

Vi er specialister i finansiering af transportmateriel. Du vil møde branchekendte konsulenter, der kender de udfordringer og muligheder der ligger i markedet og ved hvad du taler om.

Bus

DEF har finansieret mange busser for turistvognmænd og rutebus. Vi har specialister ansat der forstår hvad du taler om.

Landbrug

Få finansiering til at effektivere dit landbrug med det rigtige materiel. Med en sikker investering og god sparring kommer man den halve vej. Vi rådgiver gerne i samarbejde med din revisor.

Industri

Har du brug for hjælp og rådgivning til leasing af andet materiel f.eks. industrimaskiner, robotter, techudstyr m.v., kan du læse mere om hvad vi ellers tilbyder her.

Book et møde med en af os

Tommy Svendsen

Telefon: 61 24 01 05

Tommy Svendsen

Eggert Schjelde

Telefon: 61 24 01 00

Eggert Schjelde

Carsten Christensen

Telefon: 61 24 01 06

Carsten Christensen

Ingvar Falk

Telefon: 61 24 01 07

Ingvar Falk

Allan Beck

Telefon: 61 24 01 08

Allan Beck

Eller kontakt os her:

DET SIGER VORES KUNDER

”Dansk Erhvervsfinansiering er en af vores faste samarbejdspartnere når vi skal finansiere busser” – udtaler ejer Kurt Jensen. ”Vi har brug for stor fleksibilitet, konkurrencedygtige priser og brancheindsigt, når vi skal have finansieret vores busser. Den ekspertise har vi fået hos Dansk Erhvervsfinansiering."

Ring til os på
+45 63 45 63 60

Mandag-torsdag kl. 8.00 - 16.00

Fredag kl. 8.00 - 15.30

Vi er medlem af:

Finans og Leasing

Interesseorganisation for danske
finansieringsselskaber