HAARBY Turist

Brancheeksperter

Bustransport til enhver lejlighed

”Dansk Erhvervsfinansiering er en af vores faste samarbejdspartnere når vi skal finansiere busser” – udtaler ejer Kurt Jensen. ”Vi har brug for stor fleksibilitet, konkurrencedygtige priser og brancheindsigt, når vi skal have finansieret vores busser. Den ekspertise har vi fået hos Dansk Erhvervsfinansiering.”

Om HAARBY TURIST

HAARBY TURIST, der ligger i byen Haarby på Sydvestfyn, blev grundlagt i 1921. Selskabet beskæftiger ca. 50 fuldtids- og deltidsmedarbejdere, primært chauffører og et mindre antal service- og administrationsmedarbejdere. Indehaveren Kurt Jensen tilrettelægger, sammen med sine administrationsmedarbejdere, den daglige drift af ca. 20 store busser og ca. 30 minibusser.

Kurt Jensen udtaler:
”Vi har busser i alle størrelser, og har efterhånden været med til lidt af hvert. Vi har flere forskellige minibusser til de korte ture, imens vores komfortable langtursbusser har såvel klimaanlæg, køkken og tv. Til store selskaber har vi også dobbeltdækkerbusser. Uanset om der er tale om korte ture her i landet, eller lange turistture rundt i Europa, kan vi finde den helt rigtige bus, og sikre os, at du bliver godt kørende.”

På billedet indehaver Kurt Jensen (th) og leasingchef Eggert Schjelde – Dansk Erhvervsfinansiering

Vi hjælper dig –
hele vejen

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde din næste finansieringsløsning