Lonico ApS

”Med Dansk ErhvervsFinansiering har vi god sparring og hurtig afklaring i forbindelse med nye investeringer. Det betyder, at vi har et godt overblik og kan træffe de rigtige beslutninger ” -udtaler direktør Morten Nielsen fra Lonico ApS

 

"For os er det gensidige personlige kendskab til hinanden vigtigt, da det letter samarbejdet og får processen til at gå smidigt, når investeringerne skal gennemføres.”

 

Om Lonico ApS

LONICO ApS holder til på Sydvestfyn. Firmaet blev officielt etableret i april 2011, men det er reelt startet op tilbage i 1999. Ved hjælp af 12 dygtige og engagerede medarbejdere, der alle er faguddannede, arbejder firmaet med store kompetencer indenfor kloakarbejde, anlægsopgaver, styret underboring og opgaver for vandværker.

 

Morten Nielsen udtaler:

”Vi har en mindre maskinpark med gravemaskiner, traktorer og slamsugere/-spulere. De fleste kunder kender os godt og ved, at vi står for et godt og grundigt stykke arbejde, da vi altid sikrer, at de bedst egnede medarbejdere bliver sat på opgaverne”

Lonico   MTO.JPG - Navn 2919x2157

På billedet direktør Morten Nielsen (tv) og kundechef Morten Toftbjerg – Dansk Erhvervsfinansiering

DET SIGER VORES KUNDER

”Dansk Erhvervsfinansiering er en af vores faste samarbejdspartnere når vi skal finansiere busser” – udtaler ejer Kurt Jensen. ”Vi har brug for stor fleksibilitet, konkurrencedygtige priser og brancheindsigt, når vi skal have finansieret vores busser. Den ekspertise har vi fået hos Dansk Erhvervsfinansiering."

Ring til os på
+45 63 45 63 60

Mandag-torsdag kl. 8.15 - 16.15

Fredag kl. 8.15 - 15.00

Vi er medlem af:

Finans og Leasing

Interesseorganisation for danske
finansieringsselskaber