Velkommen hos Dansk ErhvervsFinansiering

Dansk ErhvervsFinansiering er et leasingselskab, som primært beskæftiger sig med leasing af lastbiler, busser, entreprenør- og landbrugs materiel samt øvrigt udstyr til professionelle erhvervsvirksomheder. Selskabet er stiftet i juli 2006 og er i dag 100 % ejet af Totalbanken A/S.

Med en leasingaftale hos Dansk ErhvervsFinansiering får du en hurtig, nem og konkurrencedygtig finansiering. Dansk ErhvervsFinansiering sætter fleksibiliteten i højsædet og fokuserer på vores kunders behov for finansiering. Vi er sikre på, at vi også kan tilbyde den helt rette løsning til din virksomhed.

Alle medarbejdere i Dansk ErhvervsFinansiering har mangeårig og bred erfaring fra leasingbranchen og har et indgående branchekendskab.

Book et møde med en af os

Tommy Svendsen

Telefon: +45 61 24 01 05

tommy.jpg

Eggert Schjelde

Telefon: +45 61 24 01 00

eggert.jpg

Carsten Christensen

Telefon: +45 61 24 01 06

carsten.jpg

Eller kontakt os her:

DET SIGER VORES KUNDER

”Med Dansk ErhvervsFinansiering har vi god sparring og hurtig afklaring i forbindelse med nye investeringer. Det betyder, at vi har et godt overblik og kan træffe de rigtige beslutninger ”- udtaler direktør Morten Nielsen fra Lonico ApS

"For os er det gensidige personlige kendskab til hinanden vigtigt, da det letter samarbejdet og får processen til at gå smidigt, når investeringerne skal gennemføres.”

Ring til os på
+45 63 45 63 60

Mandag-torsdag kl. 8.15 - 16.15

Fredag kl. 8.15 - 15.00

Vi er medlem af:

Finans og Leasing

Interesseorganisation for danske
finansieringsselskaber