Det siger kunderne

Kundevuderinger

Kundefokuseret

Vi elsker
vores kunder

De fleste kunder har vi fået på anbefaling fra andre tilfredse kunder og det er vi stolte af. Vi vil kende vores kunder og aflægger altid et personligt besøg. Det giver indsigt og tryghed. Vi træffer hurtige beslutninger, ofte på stedet ved første besøg. En god handel er når kunden er tilfreds og begge parter har opnået et tilfredsstillende resultat. Vi går efter varige relationer, derfor skal du blive kunde hos Dansk Erhvervsfinansiering A/S.

DSG Glas A/S

– udtaler sig om samarbejdet med Dansk Erhvervsfinansiering

HAARBY Turist

”Dansk Erhvervsfinansiering er en af vores faste samarbejdspartnere når vi skal finansiere busser” – udtaler ejer Kurt Jensen. ”Vi har brug for stor fleksibilitet, konkurrencedygtige priser og brancheindsigt, når vi skal have finansieret vores busser. Den ekspertise har vi fået hos Dansk Erhvervsfinansiering.”

Lonico ApS

”Med Dansk ErhvervsFinansiering har vi god sparring og hurtig afklaring i forbindelse med nye investeringer. Det betyder, at vi har et godt overblik og kan træffe de rigtige beslutninger ”- udtaler direktør Morten Nielsen fra Lonico ApS

“For os er det gensidige personlige kendskab til hinanden vigtigt, da det letter samarbejdet og får processen til at gå smidigt, når investeringerne skal gennemføres.”

Vores hold af eksperter er her for dig

Kontakt os for et personligt møde

Dansk ErhvervsFinansiering A/S Logo

INVESTÉR NU

BETAL FØRSTE LEASINGYDELSE OM OP TIL 6 MÅNEDER

Dansk Erhvervsfinansiering vil gerne være med til at sætte gang i erhvervslivets investeringer efter et svært 2020 med COVID-19. Derfor tilbyder vi danske virksomheder en lempelig opstart med nul kroner i leasingydelse i op til seks måneder fra, investeringen sker.

Ring til os på tlf: 63 45 63 60 og hør nærmere om dine muligheder.