Vores historie

Om os

Dansk ErhvervsFinansiering

Siden 2006

Dansk ErhvervsFinansiering er et leasingselskab, som primært beskæftiger sig med leasing af lastbiler, busser, entreprenør- og landbrugs materiel samt øvrigt udstyr til industrien og andre professionelle erhvervsvirksomheder. Selskabet er stiftet i juli 2006 og er i dag 100 % ejet af Sparekassen Danmark.


Med en leasingaftale hos Dansk ErhvervsFinansiering får du en hurtig, nem og konkurrencedygtig finansiering. Dansk ErhvervsFinansiering sætter fleksibiliteten i højsædet og fokuserer på vores kunders behov for finansiering. Vi er sikre på, at vi også kan tilbyde den helt rette løsning til din virksomhed.

Alle medarbejdere i Dansk ErhvervsFinansiering har mangeårig og bred erfaring fra leasingbranchen og har et indgående branchekendskab.

Totalleasing

Leasing af biler

I 2021 fik Dansk Erhvervsfinansiering tilladelse af SKAT til at leasingfinansiere personbiler på forholdsmæssig registreringsafgift, populært kaldet flexleasing. Det betyder, at vi har ansat bilrådgivere som ved alt om nye biler og import af biler fra primært Tyskland. Vi kalder vores specialistafdeling for Totalleasing. Se mere på www.totalleasing.dk

Vi hjælper dig –
hele vejen

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde din næste finansieringsløsning