Vores historie

Om os

Dansk ErhvervsFinansiering

Siden 2006

Dansk ErhvervsFinansiering er et leasingselskab, som primært beskæftiger sig med leasing af lastbiler, busser, entreprenør- og landbrugs materiel samt øvrigt udstyr til industrien og andre  professionelle erhvervsvirksomheder. Selskabet er stiftet i juli 2006 og er i dag 100 % ejet af Totalbanken A/S.

Med en leasingaftale hos Dansk ErhvervsFinansiering får du en hurtig, nem og konkurrencedygtig finansiering. Dansk ErhvervsFinansiering sætter fleksibiliteten i højsædet og fokuserer på vores kunders behov for finansiering. Vi er sikre på, at vi også kan tilbyde den helt rette løsning til din virksomhed.

Alle medarbejdere i Dansk ErhvervsFinansiering har mangeårig og bred erfaring fra leasingbranchen og har et indgående branchekendskab.

Vi hjælper dig – hele vejen

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde din næste finansieringsløsning

Dansk ErhvervsFinansiering A/S Logo

INVESTÉR NU

BETAL FØRSTE LEASINGYDELSE OM OP TIL 6 MÅNEDER

Dansk Erhvervsfinansiering vil gerne være med til at sætte gang i erhvervslivets investeringer efter et svært 2020 med COVID-19. Derfor tilbyder vi danske virksomheder en lempelig opstart med nul kroner i leasingydelse i op til seks måneder fra, investeringen sker.

Ring til os på tlf: 63 45 63 60 og hør nærmere om dine muligheder.