veletableret og her for dig

Medarbejdere

service med et smil

Konsulenterne i Dansk Erhvervsfinansiering A/S er tilgængelige i hele Danmark uanset hvor du bor. Vi kommer gerne på besøg for at rådgive dig om den bedste finansielle løsning og kan give et svar meget hurtigt. Alle konsulenter har meget stor brancheerfaring og forstår hvad du taler om. Find en konsulent i dit område.

Salg og rådgivning

Vores dedikerede team af salgs- og rådgivningseksperter tilbyder skræddersyede finansielle løsninger til virksomheder. Med en dyb forståelse for branchens udfordringer og muligheder arbejder vi tæt sammen med dig for at optimere din virksomheds finansielle performance.

Flexleasing

Vores dygtige Flexleasing team fokuserer på leasing af biler til både private og erhvervskunder. Vores specialister står klar til at guide dig gennem de bedste leasingaftaler, der matcher dine behov og ønsker, med fleksible betingelser og konkurrencedygtige priser. Læs mere om vores flexleasing af biler her: totalleasing.dk

Kundechef - Flexleasing
Leasingrådgiver - Flexleasing
Leasingrådgiver

Administration

Vores administrationsteam sikrer, at alle interne processer kører glat. De understøtter både vores salgs- og rådgivningsteam samt Flexleasing-afdelingen med alt fra økonomistyring til kundeservice, hvilket sikrer en effektiv og problemfri drift.

Økonomiassistent
Kundesupporter
Kundesupporter
Kundesupporter
IT medarbejder
Kundesupporter
Kundesupporter

Er du vores nye kollega?