Landbrug

Materiel er vigtigt for at kunne drive et effektivt landbrug. Vi kender maskinerne, leverandørerne og de udfordringer landmanden dagligt står i.

Med en sikker investering og god sparring kommer man den halve vej.

 

Dansk Erhvervsfinansiering har branchekendte konsulenter der ved hvad du taler om. Vi kigger gerne på din samlede maskinpark - måske kan vi sammen optimere udbyttet?

 

Vi finansierer f.eks.:

  • Høstmaskiner
  • Traktorer
  • Foderblandere
  • Påhængsredskaber
  • Påhængsvogne
  • Og meget andet
Transport

Vi er specialister i finansiering af transportmateriel. Du vil møde branchekendte konsulenter, der kender de udfordringer og muligheder der ligger i markedet og ved hvad du taler om.

Bus

DEF har finansieret mange busser for turistvognmænd og rutebus. Vi har specialister ansat der forstår hvad du taler om.

Entreprenør

Har du brug for at få udskiftet dine gamle maskiner eller vil du gerne have lidt luft i økonomien med sæsonleasing? Sammen med dig finder vi en løsning der passer til dig og dine fremtidsplaner.

Andet

Har du brug for hjælp og rådgivning til leasing af andet materiel for eksempel IT-udstyr, kan du læse mere om hvad vi ellers tilbyder her.

Book et møde med en af os

Tommy Svendsen

Telefon: +45 61 24 01 05

tommy.jpg

Eggert Schjelde

Telefon: +45 61 24 01 00

eggert.jpg

Carsten Christensen

Telefon: +45 61 24 01 06

carsten.jpg

Eller kontakt os her:

DET SIGER VORES KUNDER

”Med Dansk ErhvervsFinansiering har vi god sparring og hurtig afklaring i forbindelse med nye investeringer. Det betyder, at vi har et godt overblik og kan træffe de rigtige beslutninger ”- udtaler direktør Morten Nielsen fra Lonico ApS

"For os er det gensidige personlige kendskab til hinanden vigtigt, da det letter samarbejdet og får processen til at gå smidigt, når investeringerne skal gennemføres.”

Ring til os på
+45 63 45 63 60

Mandag-torsdag kl. 8.15 - 16.15

Fredag kl. 8.15 - 15.00

Vi er medlem af:

Finans og Leasing

Interesseorganisation for danske
finansieringsselskaber