NYT samarbejde om forsikringer

Dansk ErhvervsFinansiering A/S og CODAN indgår nyt samarbejde pr. 1. januar 2018 om formidling af forsikringer i forbindelse med finansiering af entreprenør- og landbrugsudstyr samt maskiner til industrien. Det betyder at din virksomhed kan få hele pakken med finansiering og forsikring i én ydelse om måneden. Kontakt os for et møde, hvis du er interesseret i at høre mere om vores løsninger på tlf. 6345 6360 - brug evt. vores kontaktkort på vores hjemmeside.

 

Vi deltager på Agritechnica 2017 i Hannover den 14. og 15. November 2017

Mød os personligt i hallerne.... Vi deltager med Carsten Christensen tlf. 6124-0106, Morten Toftbjerg tlf. 6124-0107 og Tommy Svendsen tlf. 6124-0105.

Lad os få en god snak om mulighederne for finansiering af dit nye landbrugsudstyr

 

Vi deltager på Transportmessen i Padborg den 19. - 20.

maj 2017.

Mød konsulenterne fra Dansk ErhvervsFinansiering på messen.. få en god snak og måske en leasingfinansiering?!

Vi har ikke en stand, men vil være til stede.

 

 Vi deltager på "Transportmesse 2017"

 

Kundecheferne fra Dansk Erhvervsfinansiering deltager på transportmessen. Vi har valgt ikke at have en fast stand, men vi er klar ved telefonerne og vi suger alle nyhederne til os, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Indtrykket er at der er stor interesse og mange besøgende i år. Det tyder godt for fremtiden og vi er klar til at hjælpe.

 

Ring gerne til os på 6345 6360

 

Nyansættelse - marts 2017

 

Dansk Erhvervsfinansiering ansætter ny administrativ medarbejder

 

Controller Rune Limkilde er ansat pr. 1. marts 2017. Rune er 35 år, bosat i Odense med kæreste og et barn. Oprindelig uddannet i pengeinstitut i Odense som bankassistent og senere 6 år som erhvervsrådgiver i en stor dansk bank. De seneste 4 år har Rune været administrativ leder og direktør i et mindre cykelimportfirma, hvor han har stået for al administration, økonomi og opbygning af hjemmesider. Rune skal være ansvarlig for al økonomi og IT og han vil også deltage i den daglige admnistration. Vi glæder os til at gøre brug af Runes evner

 

Nyansættelser - November 2016

 

Dansk erhvervsFinanssiering A/S ansætter to nye kundechefer

 

Kundechef Carsten Christensen er ansat pr. 1. november 2016. Carsten er 48 år, bosat i Hinnerup, gift og han har 3 voksne børn. Oprindelig uddannet landbrugsmekaniker hos Löwener A/S i Hadsten. Han fortsætter samme sted som salgskonsulent og distrikchef indtil han i 2007 træder ind i leasingbranchen som kundechef hos Finans Nord A/S. Finans Nords aktiviteter overtages af Jyske Finans i 2011, hvor Carsten fortsætter. I 2013 ansættes han i Nykredit Leasing A/S, hvor han nu forlader sit job.

Carsten har stor ekspertise på landbrugs- og entreprenør materiel, men kan også finansiere øvrige aktiver. Han får base på hjemmekontor i Hinnerup og vil primært køre i det Midt- og Østjyske, hvor han har mange kontakter.

 

Kundechef Morten Toftbjerg er ansat pr. 1. december 2016. Han er 53 år, gift og han har to voksne døtre. Han er bosiddende i Aarup, så han vil være at finde her på kontoret, når han ikke er på landevejene for at besøge kunder. Morten kommer oprindelig fra Århus, er uddannet sælger indenfor maskiner og busser, hvorefter han blev projektchef for Transportmessen i Herning. I forbindelse med flytningen fra Århus til Aarup bliver han i 2006 ansat i leasingbranchen. Først hos Finans Nord A/S, som senere overtages af Jyske Finans. Her har han været ansat indtil i år. For kort tid siden blev han ansat som Account Manager hos Scanenergi A/S i Ikast, men dem forlader han allerede nu, for at vende tilbage til leasingbranchen. Morten har stor ekspertise indefor transportsegmentet, men også entreprenør og industrimaskiner.

Morten vil primært køre i det Fynske- og Jydske, hvor han har mange kontakter.

 

Dansk ErhvervsFinansiering er glad for at kunne opgradere salgsstyrken med to kendte og meget erfarne profiler.

 

Tommy Svendsen

Direktør

 

  

Trans Inform - Oktober 2016

Fynsk aktør udvider pakken

Dansk ErhvervsFinansiering A/S leverer nu pengene til alle former for transportmateriel.

Af Claus Warncke

- Vi er meget tilgængelige, møder kunderne ved køkkenbordet og leverer også specialløsninger, så vi så vidt muligt skræddersyr løsninger, der sender kunderne ud at køre.

Sådan lyder det blandt andet fra Tommy Svendsen, der netop er tiltrådt som ny direktør for leasingselskabet Dansk ErhvervsFinansiering A/S. Selskabet er et 100 procent ejet datterselskab under Totalbanken A/S – begge med hovedsæde i Aarup – få kilometer vest for Odense.

Flere ansatte

Dansk ErhvervsFinansiering blev oprindeligt grundlagt af syv banker i 2006. Efter finanskrisen er kursen nu sat efter ny vækst, der også betyder, at selskabet får brug for flere kompetente medarbejdere i den kommende tid.

- Fra 2013, hvor Totalbanken overtog selskabet 100%, blev der satset på finansiering af varebiler, men  nu leverer vi finansiering til alle former for materiel  herunder lastbiler, trailere, kraner, varebiler, busser samt entreprenør-, landbrugs- og industrimaskiner og andet relateret udstyr, fortsætter Tommy Svendsen.

Målet hos Dansk ErhvervsFinansiering er således at ”fire-fem doble selskabets aktuelle balance” i løbet af en kortere årrække.

Ser på samlet situation

- Vi ser på kundens samlede situation, når vi leverer finansiering til nyt materiel. Vi leverer altså løsninger, så tingene hænger sammen – uanset om det handler om leasing, lån eller købekontrakter, tilføjer direktør Tommy Svendsen.

Han har 36 års erfaring indenfor den finansielle branche, heraf de seneste 30 år i leasingbranchen, blandt andet hos  Finans Nord.

DET SIGER VORES KUNDER

”Med Dansk ErhvervsFinansiering har vi god sparring og hurtig afklaring i forbindelse med nye investeringer. Det betyder, at vi har et godt overblik og kan træffe de rigtige beslutninger ”- udtaler direktør Morten Nielsen fra Lonico ApS

"For os er det gensidige personlige kendskab til hinanden vigtigt, da det letter samarbejdet og får processen til at gå smidigt, når investeringerne skal gennemføres.”

Ring til os på
+45 63 45 63 60

Mandag-torsdag kl. 8.15 - 16.15

Fredag kl. 8.15 - 15.00

Vi er medlem af:

Finans og Leasing

Interesseorganisation for danske
finansieringsselskaber